Šifra artikla: 643501

GUARDIAN DECKING OIL je kombinacija prirodnih ulja za zaštitu dvenih podnih obloga

Kratak opis
Guardian Decking oil je vrhunski proizvod za zaštitu drvenih podnih obloga(decking),koje se postavljaju u dvorištima,saunama,kupatilima ,oko bazena,bašti,kafića…Takođe je veoma pogodan I za baštanske garniture I drvene obloge u eksterijeru.Preporučuje se za otpornije vrste drveta kao što su : tik, ariš,bor,hrast… Decking oil je kombinacija prirodnih ulja. Napravljen je po najsavremenijoj tehnologiji po pitanju ekologije bez rastvarača 0g/lVOC(maksimalno dozvoljena vrednost sadržaja VOC za ovaj proizvod A/i-500g-l) . Više informacija saznajte u odeljku DETALJNIJE

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

2.006,00 din

Dostava je besplatna ukoliko je ukupna vrednost korpe preko 5.000,00 din.

Guardian DECKING OIL

KARAKTERISTIKE :
Guardian Decking oil je vrhunski proizvod za zaštitu drvenih podnih obloga(decking),koje se postavljaju u dvorištima,saunama,kupatilima ,oko bazena,bašti,kafića…Takođe je veoma pogodan I za baštanske garniture I drvene obloge u eksterijeru.Preporučuje se za otpornije vrste drveta kao što su : tik, ariš,bor,hrast…
Decking oil je kombinacija prirodnih ulja. Napravljen je po najsavremenijoj tehnologiji po pitanju ekologije bez rastvarača 0g/lVOC(maksimalno dozvoljena vrednost sadržaja VOC za ovaj proizvod A/i-500g-l) .

UPUTSTVO ZA UPOTREBU :
Drvo premazano sa Decking oil ne upija vodu i otporno je na UV zrake.
Pre nanošenja drvo mora biti suvo,dobro prebrušeno I otprašeno.Za brušenje preporučujemo brusni papir granulacije 150.Drvo premazano sa Decking oil izražava prirodnu lepotu drveta.Ako se želi promeniti boja drveta to se može uraditi sa našim proizvodom Bajc-impregnant koji je svetlo stabilan i UV otporan. Ulje se nanosi krpom koja ne ostavlja dlačice tako da ga ima u višku na površini.Ostaviti da drvo upije ulje 15-20 minuta pa sa suvom krpom skinuti višak ulja.Veoma je važno skinuti sav višak ulja sa površine.Drvo je zaštićeno kada više ne upija ulje.Poželjno je postupak ponoviti nakon 24 sata a kod mekih vrsta drveta I više puta.Za medjufazno brušenje koristiti scotch brite.
Niska temperatura i povećana vlažnost vazduha znatno produžava sušenje.
Površina se održava 1-2 puta godišnje tako što se blago zabrusi i naulji.To radimo kada vidimo da je drvo izgubilo na izgledu I primećujkemo da upija vodu.Uraditi probu , staviti kap vode na površinu,ako se kap ne razliva već je drvo upija vreme je da se površina obnovi da bi je zaštitili.
Krpe koje su korišćene pokvasiti sa vodom pa odložiti kao komunalni otpad jer može doći do samozapaljenja.

POTROŠNJA: Potrošnja zavisi od vrste drveta,obrade i načina nanošenja.Potošnja okvirno je 30-100ml/m2.

Tehničke karakteristike :

Guardian Decking oil
Fizicko stanje – viskozna tecnost
Miris - prirodno ulje

Pakovanje : 0,7 lit

Skladištenje : 36 meseca u originalnoj ambalaži na suvom mestu i temperaturi od 8 do 25C .

Upozorenje !

Krpe i filčevi zasiceni uljem mogu spontano da se zapale ! Posle upotrebe potopiti ih u vodu pre odlaganja .

Ovaj tehnički list je rezultat trenutnih informacija i iskustava . Odgovornost korisnika je da svojim testiranjem na uzorku utvrdi da li je ovaj proizvod pogodan za njegovu primenu .

Naziv artikla: GUARDIAN DECKING OIL je kombinacija prirodnih ulja za zaštitu dvenih podnih obloga
Proizvođač: EKOLAK DOO RAČA