ANTIROST 1L IRKOM

 • Površina koja se premazuje prvo se odmasti i mehanički očisti da se skine rastresiti deo korozije. Zatim se četkom ili krpom nanosi ANTIROST i predmet se ostavi da se osuši. Ako se pojavi sivo-beli sloj ili neotklonjena korozija, predmet se opere vodom i postupak se ponavlja dok se ne dobije površina tamno sive boje, ispod koje nema korozije. Ovako pripremljena površina je odlična podloga za nanošenje zaštitnog i osnovnog premaza i ne treba je prati vodom ili nečim drugim.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  ANTIROST 1L IRKOM 664001 125,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  NAČIN NANOŠENJA: Površina koja se premazuje prvo se odmasti i mehanički očisti da se skine rastresiti deo korozije. Zatim se četkom ili krpom nanosi ANTIROST i predmet se ostavi da se osuši. Ako se pojavi sivo-beli sloj ili neotklonjena korozija, predmet se opere vodom i postupak se ponavlja dok se ne dobije površina tamno sive boje, ispod koje nema korozije.

  Ovako pripremljena površina je odlična podloga za nanošenje zaštitnog i osnovnog premaza i ne treba je prati vodom ili nečim drugim.

  SADRŽAJ U BOCI JE OTROVAN!

  Pri radu sa ANTIROSTOM obavezna je upotreba zaštitnih naočara i gumenih rukavica.
  Ako dođe do razlivanja na beton i slične površine, prvo ga razblažiti sa vodom, a onda mehanički otkloniti.

  ANTIROST se čuva u hladnoj prostoriji u dobro zatvorenoj ambalaži, odvojeno od životnih namirnica, izvan domašaja dece.

Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane