TKK

 • Za zaptivanje neopterećenih fuga između stakla, aluminijuma i keramike. TEKASIL Acetat je trajnoelastična, silikonska, jednokomponentna zaptivna masa na acetatnoj osnovi, koja se upotrbljava za zaptivanje neopterećenih fuga. Pogodan za zaptivanje kopelit stakla. Ne preporučujemo ga za zaptivanje pocinkovanog lima. UV postojan. Područje upotrebe: Za zaptivanje unutarnjih neopterećenih fuga Ima dobru prionljivost na neporozne silikatne materijale kao što su : staklo, keramika, glazirane pločice i klinker Ne preporučuje se za zaptivanje pocinkovanih limova

 • Zgušnjivač PC 12 se koristi kao dodatak za TEKASIL 2K Z 010 ZALIVNI 5,35kg

  849,00 din.
 • Tekasil sanitar acetat je trajnoelastična, jednokomponentna, silikonska masa na acetatnoj osnovi, pogodna za zaptivanje stakla, keramike i aluminijuma u vlažnim prostorima. PODRUČJE UPOTREBE • Odličan je za zaptivanje fuga u sanitarijama i drugim vlažnim prostorijama • Zaptivanje dodira između keramike, stakla, aluminijuma • Ne preporučujemo ga za zaptivanje pocinčanih ploča

 • Za ugrađivanje stakla u drvene, aluminijumske i PVC okvire kao i za zaptivanje dilatacionih fuga. Tekasil Neutral Profi je trajno elastična, neutralna, silikonska, jednokomponentna zaptivna masa za ugradnju stakla u drvene, aluminijumske i PVC okvire kao i za zaptivanje dilatacionih fuga.

 • Tekadom za parket je jednokomponentna zaptivna masa na osnovi akrilatne disperzije za zapunjavanje i zaptivanje fuga koje nastaju između parketa i drugih materijala. PODRUČJE UPOTREBE • Za završne radove u parketarstvu. Za zapunjavanje i zaptivanje fuga koje nastaju između parketa i drugih materijala.Podesan je za laminate,drvene podove i plutu. • Za zaptivanje fuga između parketa i letvica i zida, između lajsni i zida, lajsni u uglu, između parketa i pragova vrata, za zaptivanje prostora između parketa i cevi za grejanje, manje pukotine u parketu.

 • Za zaptivanje, montiranje, ispunjavanje, izolovanje i ugrađivanje. TEKAPUR PU - pena Montažna je jednokomponentna poliuretanska pena, koja očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha. Jednostavna i praktična upotreba. Pruža dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Nakon nanošenja volumen pene se poveća 2 do 3 puta. Upotrebljava se u građevinarstvu za zaptivanje, zapunjavanje, izolaciju, montiranje i ugradnju (vrata, prozora, zaštita od sunca), pri izradi čamaca, prikolica ...

 • TEKASIL 2K zalivni je dvokomponentna zalivna masa na silikonsko-kaučuk osnovi za izradu kalupa nezahtevnih oblika. Za uzimanje jednostavnih otisaka i izradu jednostavnih modela i štukatura. Pakovanje 3,15 kg (3kg komponenete A + 0,15kg komponente B) i 21 kg (20kg komponenete A + 1kg komponente B)

 • Za jednostavno uklanjanje curenja na različitim površinama. Tekadom Waterproof Coating Vodonepropusni premaz je tekuća elastoplastična masa za popravku procurivanja, zapunjivanja pukotina i kao zaštitno sredstvo. Upotrebljiv u svim vremenskim uslovima. Pogodan za terase, balkone, ograde, krovove i obrube oko dimnjaka. Može se koristiti u svim vremenskim uslovima i po kiši i snegu. Pogodan za suve, mokre i masne površine. Može ispuniti pukotine i rupice do širine 5 mm. Vrlo je elastičan, može se obojiti.

  1.956,00 din.
 • Za brze popravke curenja i za ispunjavanje pukotina u svim vremenskim uslovima. TEKADOM Vodonepropustna masa je elastična masa na osnovi sintetičkog kaučuka sa posebnim rastvaračem. Za popravku raznih procurivanja, zapunjavanje pukotina i zaptivanja. Upotrebljiva u svim vremenskim uslovima. Zaptiva suve, mokre i masne površine, pogodan i za bitumen, asfalt i većinu plastika. Otporan na plesan. Obojiti se može već nakon 24 sata.

  576,00 din.
 • Tekafiks montažni lepak BT na akrilatno disperzionoj osnovi je namenjen pričvršćivanju i lepljenju različitih poroznih materijala bez zavrtnjeva i moždanika.PODRUČJE UPOTREBE • Za pričvršćivanje različitih poroznih građevinskih materijala, koji nemaju noseće funkcije i nisu izloženi velikim opterećenjima. • Za lepljenje prozorskih pragova, keramičkih pločica, dovratka drvenih vrata, drvenih lajsni na zidovima, dekorativnih ornamenata na tavanicama.

  287,00 din.
 • Za pričvršćivanje, lepljenje i zaptivanje građevinskih elemenata kao što su prozorske police, stepenice ili ukrasne lajsne. TEKAPUR PU pena Pištoljska ili PU pena Montažna za lepljenje je nisko ekspandirajuća jednokomponenetna poliuretanska pena namenjena za pričvršćivanje, lepljenje i zaptivanje uz pomoć montažnog pištolja. Očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha. Pena nakon nanošenja vrlo malo ekspandira i dobro prianja uz podlogu. Omogućava jednostavno lepljenje i na neravnim površinama jer izravnava površine. Precizno nanošenje pene omogućava brže izvođenje radova i ekonomičnu potrošnju.

  634,00 din.
 • Za zaptivanje, montiranje, ispunjavanje, izolovanje i ugrađivanje TEKAPUR PU - pena Pištoljska je jednokomponentna poliuretanska pena namenjena ugradnji putem pištolja. Očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha. Omogućava tačno doziranje i manju potrošnju. Pruža dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Nakon nanošenja volumen pene se poveća 30–50 %. Sposobnost odličnog prianjanja na sve građevinske materijale, osim na teflon, silikon i polietilen. Područje upotrebe: Upotreblava se u građevinarstvu za zaptivanje, zapunjavanje, izolaciju, montiranje i ugradnju (vrata, prozora, zaštita od sunca), pri izradi čamaca, prikolica ...

  608,00 din.
 • Za čišćenje sveže poliuretanske pene. Koristi se kako za čišćenje pištolja tako i za ručno čišćenje alata i radnog mesta. Čisti i uklanja masnoće sa gvožđa, čelika, hroma, aluminijuma, nelakiranog drveta, mermera i kamena. Uklanja masnoće, ulja, katran, vosak, ostatke politura, lepkova i svežih zaptivnih masa. Područje upotrebe: TEKAPUR sredstvo za čišćenje odstranjuje masti, ulja, čađ, katran, vosak, ostatke politure, neučvršćenu poliuretansku penu, ostatke lepkova, svežih kitova i zaptivnih masa. Tekapur sredstvo za čišćenje se pored toga upotrebljava za čišćenje pištolja. Učvršćena pena u pištolju se ne sme odstranjivati oštrim predmetima.

  567,00 din.
 • Poliuretanski lepak za izolacione ploče Tekapur poliuretanski lepak za izolacione ploče je jednokomponentna pena koja ima izrazito nisku ekspanziju i namenjena je za pričvršćivanje izolacionih materiala pomoću montažnog pištolja. Očvršćuje pomoću vlage iz vazduha.

  749,00 din.
 • Za zaptivanje fuga koje su izložene višim temperaturama. TEKASIL 300°C Acetat je trajno elastična silikonska jednokomponentna zaptivna masa na acetatnoj osnovi, namenjena za zaptivanje fuga koje su izložene višim temperaturama. Zaptiva toplotne elemente u različitim uređajima i pogodan je za zaptivanje različitih delova motora, industrijskih peći, izduvnih cevi. Područje upotrebe: Zaptivanje dodira i fuga, koje su izložene uticaju viših temperatura, stalno 250°C, povremeno 300°C Podesan za industrijsku upotrebu Nije podesan za zaptivanje delova koji su stalno izloženi uticaju goriva (benzin)

  568,00 din.
 • Za lepljenje ogledala na različite podloge. TEKAFIKS za ogledala je trajnoelastična, neutralna, siikonska jednokomponentna zaptivna masa, koja se upotrebljava za lepljenje ogledala. Pogodan za drvo, keramiku, klinker, emajl i zid. Masu treba nanositi u vertikalnim linijama na poleđinu ogledala. Ne uzrokuje koroziju. Područje upotrebe: Za lepljenje ogledala na različite podloge, kao što su: emajl, glazirane pločice, lakirano drvo, glazirani klinker.

  511,00 din.
 • Za zaptivanje poroznih građevinskih materijala koji su izloženi manjim opterećenjima. TEKADOM Akrilna zaptivna masa je jednokomponentna zaptivna masa na osnovi akrilatne disperzije, koja služi za zaptivanje poroznih materijala u unutrašnjim prostorima. Prenosi dilataciju do 10%. Pogodan za zaptivanje između drvenih prozorskih okvira i zidova i za popravke manjih pukotina u glatkim zidovima. Područje upotrebe: Za zaptivanje poroznih materijala - beton, gasbeton, drvo, keramičke pločice, gipsane ploče - u unutrašnjim prostorima koji su izloženi manjim opterećenjima Za spojeve između prozorskih okvira, vrata, gipsanih ploča i betonskih elemenata. Za popravke manjih pukotina na zidovima. Za popravak malih pukotina u zidovima.

  177,00 din.
 • Sredstvo za zaštitu i lakše uklanjanje svih vrsta oplata. UNIMAZ O/O3 je oplatno sredstvo izrađeno na bazi mineralnih ulja, posebno pogodno za metalne i drvene oplate i kalupe. Na bazi mineralnog ulja. Potrošnja 0,01–0,02 kg/m2, zavisno od vrste i stanja oplate.

  5.425,00 din.
 • Tekastrip je plastična, samolepiva mnogostruko upotrbljiva traka izrađena na osnovi veštačkog kaučuka, koji se upotrebljava ko zaptivni i kao materijal za distanciranje.

  1.956,00 din.
 • Za pričvršćivanje, lepljenje i zaptivanje građevinskih elemenata kao što su prozorske police, stepenice ili ukrasne lajsne. TEKAPUR PU pena Pištoljska ili PU pena Montažna za lepljenje je nisko ekspandirajuća jednokomponenetna poliuretanska pena namenjena za pričvršćivanje, lepljenje i zaptivanje uz pomoć montažnog pištolja. Očvršćava uz pomoć vlage iz vazduha. Pena nakon nanošenja vrlo malo ekspandira i dobro prianja uz podlogu. Omogućava jednostavno lepljenje i na neravnim površinama jer izravnava površine. Precizno nanošenje pene omogućava brže izvođenje radova i ekonomičnu potrošnju.

  624,00 din.
 • aštitni premaz za metal. TEKASOL Cink 98 % je zaštitni premaz za metalne površine. Hemijski očvršćuje i daje dugotrajnu zaštitu metalnih površina od korozije i atmosferskih uticaja kao što su so i voda. Može se prefarbati ili ostaviti kao konačna zaštita. Područje upotrebe: Posebno je pogodan za zaštitu vara zavarenih galvanizovanih delova. Optimalna temperatura upotrebe je 20 do 25°C. Aerosol doza: 400 ml ZA DETALJNE INFORMACIJE POGLEDAJTE TEHNIČKI LIST u prilogu

  529,00 din.
 • Elastična dvokomponentna zalivna silikonska masa. TEKASIL 2K Z 010 je dvokomponentna zalivna masa na silikonsko-kaučuk osnovi za izradu kalupa, kod restauracuja, u industriji, građevinarstvu.... Za uzimanje otisaka i za izradu složenih modela sa kontra ćoškovima.

  23.690,00 din.
 • Za lepljenje na površinama kao što su metali, plastika, drvo, pena, staklo, papir, isl. Tekasol Universal Adhesive je neiprensko lepilo u spreju, namenjeno za profesionalnu i neprofesionalnu upotrebu. Više tehničkih detalja saznajte u odeljku "DETALJNIJE"

  386,00 din.
 • Fi-X.expert TOTAL GRIP je profesionalni superkvalitetni svestrani lepak,izrađen na bazi inovativne POWER-BOOST tehnologije, sa izuzetno širokim spektrom prianjanja na razlicite materijale i sa otpornošcu na buđ. VIŠE INFORMACIJA SAZNAJTE U ODELJKU "DETALJNIJE"

  791,00 din.
Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane