Duga

 • Masa za fugovanje parketa Lignoluks namenjena je za popunjavanje fuga na parketu u cilju dobijanja monolitne površine. Proizvod je namenjen prvenstveno za popunjavanje fuga ali i manjih oštećenja parketa. Pored odličnog vizuelnog efekta, primenom mase za fugovanje ostvaruje se i smanjena potrošnja laka za parket.

 • Lak za parket Lignolux Ekstra je bezbojni poliuretanski dvokomponentni premaz visokog sjaja za lakiranje parketa i ostalih elemenata od drveta u enterijeru. Namenjen je za lakiranje parketa, brodskog poda, lajsni, drvenog stepeništa i slinih drvenih elemenata u enterijeru.

 • Koristi se za zaštitu novih i repariranje starih fasada od betona, raznih vrsta maltera, cigle, salonita. Pogodan je i za zaštitu zidova u enterijeru koji se vlaže, koji se moraju cesto prati i održavati i izloženi su isparenjima. Fasakril je akrilna boja namenjena zaštiti zidova u eksterijeru i enterijeru.

 • Univerzalni emajl viskog sjaja se preporucuje za gradevinsku stolariju i elemente od metala u enterijeru i eksterijeru (vrata, štokovi, prozori, prozorski ramovi, police, postolja i druga oprema, krovna i meduspratna konstrukcija, nadstrešnice, ograde, ka

 • Lignoluks razređivač je predviđen za razređivanje Lignoluks laka za parket (visokog sjaja i polumat) u letnjim mesecima i uslovima povišene temperature (5 do 8% na pripremljenu smešu za lakiranje).

  995,00 din.
 • Lak za parket Lignoluks je bezbojni poliuretanski dvokomponentni premaz visokog sjaja za lakiranje parketa i ostalih elemenata od drveta u enterijeru. NAMENA: Namenjen je za lakiranje parketa, brodskog poda, lajsni, drvenog stepeništa i sličnih drvenih elemenata u enterijeru.

 • Nitro bajc Dekorin je premaz na bazi nitroceluloze, transparentnih pigmenata i organskih rastvarača. Namenjen je lazurnom bojenju drveta u enterijeru. NAMENA Preporučuje se za bojenje nameštaja od furniranog i masivnog drveta (stolovi, stolice, fotelje, regali, ormari, police, komode,...), lamperije, parketa, brodskog poda, lajsni i drvenog stepeništa.

 • Osnovna boja za drvo-Durlin je alkidna boja za zaštitu drveta u enterijeru i eksterijeru. Osnovna boja za drvo je neophodna pri zaštiti svih drvenih površina, jer obezbeduje da ceo sistem zaštite drveta sa Univerzalnim emajlom-Durlin bude kvalitetniji i

  545,00 din.
 • Koristi se za razređivanje FAASKRILA !

  419,00 din.
 • Lak za parket Lignoluks Ekstra je bezbojni poliuretanski dvokomponentni premaz POLU MAT za lakiranje parketa i ostalih elemenata od drveta u enterijeru. Namenjen je za lakiranje parketa, brodskog poda, lajsni, drvenog stepeništa i slinih drvenih elemenata u enterijeru.

  4.160,00 din. 3.744,00 din.
 • DUGAPOL H 230 P je nezasićena poliesterska smola koja sa Očvršćivačem N i Dugamatom E-450 čini poliesterski set za repariranje. PREPORUČUJE SE: Za repariranje oštećenih delova i popunjavanje rupa kod elemenata od metala (karoserije automobila, sanitarni elementi, građevinske konstrukcije, oluci, limeni krovovi), stakloplastike (čamci, branici automobila, delovi u enterijeru automobila, baštenski nameštaj, sanitarni elementi), materijali koji poseduju odlična adhezivna svojstva (drvo, beton, keramika..)

  1.257,00 din.
 • Poliueratanski dvokomponentni osnovni lak, preporučuje se kao osnovni premaz za lakiranje parketa, brodskog poda, lajsni, drvenog stepeništa i sličnih drvenih elemenata u enterijeru.

  1.950,00 din. 1.755,00 din.
Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane