Obaveštenje za kupce

Poštovani kupci,

Povodom aktuelne epidemiološke situacije i poslednjih mera koje je donela Vlada Srbije, obaveštavamo vas o promenama do kojih je u međuvremenu došlo. Naš maloprodajni objekat od ponedeljka radi normalno.

- Да ли предузеће са шифром делатности 4752 ФАРБАРА може да ради неометано. У питању је фарбара која од почетка пандемије поштује све прописе. У неколико наврата је била инспекција и све је било у реду. У фарбари имамо дезо баријере, параване између купаца и запослених, средства за дезинфекцију. Такође контролишемо број купаца помоћу корона редара. Молимо вас да нам одговорите.

Ваше предузеће/ радња може да ради. У складу са тачком 1.став 2. подтачка 7. Наредбе о радном времену за време неповољне епидемиолошке ситуације током трајања заразне болести COVID-19 ("Службени гласник РС", бр. 22/21 и 23/21), ваша радња представља изузетак, јер спада у радње у којима нема дужих контаката и задржавања. Истичемо да продавнице боје, фабаре, и друге специјализоване продавнице уколико нису у оквиру тржног центра, односно у колико се може у исту ући без пролажења кроз друге објекте, спадају у радње које су изузете из ограничења радног времена. Наравно, све друге мере се морају у потпуности поштовати, број особа на једном квадратном метру, растојање између странака које чекају, корона редар уколико има више од 3 запослена и др. Овом приликом наглашавамо да, ''ограничење радног времена'' представља медицинску, превентивну и епидемиолошку меру, а не казнену меру забране рада и у том смислу, АКЦЕНАТ ОГРАНИЧЕЊА ЈЕ ОГРАНИЧЕЊЕ КОНТАКАТА ИЗМЕЂУ ЉУДИ, ТАКО ДА СЕ СПРЕЧИ ШИРЕЊЕ ЗАРАЗЕ.

BOLAGO-M
PRODAJNI TIM