MELLERUD SREDSTVO ZA ODRŽAVANJE NAMEŠTAJA 500mŠl

 • Specijalni čistač za drvene površine sa prirodnim pčeljinjim voskom. Održava svežinu. Otklanja prašinu i otiske prstiju, čak i masnoću i jako zaprljane drvene držače (rukohvate). Drvo je zaštićeno od isušivanja i zadržava svoju prirodnu lepotu.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD SREDSTVO ZA ODRŽAVANJE NAMEŠTAJA 500mŠl 8299 1.494,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Specijalni čistač za drvene površine sa prirodnim pčeljinjim voskom. Održava svežinu. Otklanja prašinu i otiske prstiju, čak i masnoću i jako zaprljane drvene držače (rukohvate). Drvo je zaštićeno od isušivanja i zadržava svoju prirodnu lepotu.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  Za sve drvene površine kao što su stolovi, stolice, ormani, vrata, rukohvati, drveni podovi, obloge za zidove. Dobro promućkati pre upotrebe. Na zaprljanu površinu naprskati tanak sloj i zatim ispolirati suvom krpom. Za osetljive i bojene površine, naprskajte direktno na tkaninu pa zatim ispolirajte.

  NAPOMENA:

  Pre upotrebe, isprobajte na manje vidljivom mestu. Na sirovom drvetu postoji mogućnost promene boje tj. potamnjenje površine.

  UPOZORENJE Čuvati van domašaja dece. Ne udisati isparenja. Izbegavajte kontakt sa kožom. U slučaju ulaska u oči, isperite ih vodom i potražite pomoć doktora. U slučaju gutanja potražite pomoć doktora i pokažite mu etiketu ili ambalažu.

REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane