Mellerud ZAŠTITA MERMERA OD MRLJA 500ml

 • Stiti mermer od prodora uljnih, masnih i vodenih zaprljanja. Pomaze u uklanjanju naslaga kamenca i vlage (npr. u sanitarnim prostorijama). Deluje na svim povrsinama koje upijaju tecnost, kao sto su mermer, prirodni i vestacki kamen, granit, keramika, itd. Za spoljnju i unutrasnju upotrebu. Moze se koristiti na podovima, zidovima, stolovima, simsovima, kuhinjama, kupatilima, radnim plocama. Predstavlja dobru preventivnu zastitu od grafita.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Mellerud ZAŠTITA MERMERA OD MRLJA 500ml 8273 2.564,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Stiti mermer od prodora uljnih, masnih i vodenih zaprljanja. Pomaze u uklanjanju naslaga kamenca i vlage (npr. u sanitarnim prostorijama). Deluje na svim povrsinama koje upijaju tecnost, kao sto su mermer, prirodni i vestacki kamen, granit, keramika, itd. Za spoljnju i unutrasnju upotrebu. Moze se koristiti na podovima, zidovima, stolovima, simsovima, kuhinjama, kupatilima, radnim plocama. Predstavlja dobru preventivnu zastitu od grafita.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Sredstvo ravnomerno nanesite na cistu i suvu podlogu cetkom ili valjkom. Nanetu kolicinu prilagodite sposobnosti upijanja materijala. Visak odmah obrisite (eventualno benzinom). Deluje u roku od 24 casa. Zbog opasnosti od promene boje testirajte sredstvo na neupadljivom mestu. Ne hodajte po povrsini dok se ne osusi. 0,5 l je dovoljno za 10 m2.

  NAPOMENA: Ovaj proizvod je stetan za zdravlje. Gutanje moze izazvati ostecenje pluca. Kontakt sa kozom izaziva njeno pucanje. Cuvati van domasaja dece. U slucaju gutanja ne izazivajte povracanje vec se obratite doktoru za savet i pokazite mu etiketu.

Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane