MARELAC lak za čamce uljani 0,75

 • Poliuretanski bezbojni lak na bazi rastvarača od jedne komponente, za površine od drveta koje su izložene nepovoljnim vremenskim uslovima. Idealan je za farbanje čamaca, jahti,brodova, izuzetne je sjajnosti i poseduje visok stepen elastičnosti i tvrdoće. Poseduje UV filtere sa stabilizatorima svetlosti HALLS koji štite drvo od štetnih efekata sunčeve svetlosti I drugih nepovoljnih vremenskih uticaja.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MARELAC lak za čamce uljani 0,75 606701 909,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  OPŠTE KARAKTERISTIKE
  Poliuretanski bezbojni lak na bazi rastvarača od jedne komponente, za površine od drveta koje su izložene nepovoljnim vremenskim uslovima. Idealan je za farbanje čamaca, jahti,brodova, izuzetne je sjajnosti i poseduje visok stepen elastičnosti i tvrdoće. Poseduje UV filtere sa stabilizatorima svetlosti HALLS koji štite drvo od štetnih efekata sunčeve svetlosti I drugih nepovoljnih vremenskih uticaja.

  PRIPREMA RADNE POVRŠINE
  Površine treba da budu glatke, čiste i suve, bez masnoća i smola, te išmirglane. Na novim površinama od drveta treba naneti jedan sloj Vitex-ovog sredstva za zaštitu DIAXYL Decor, a zatim dva sloja MARELAC-a. Kod održavanja ranije lakiranih površina treba naneti jedan sloj MARELAC-a.

  NIJANSE
  Ovaj se proizvod distribuira u bezbojnoj sjajnoj verziji.

MAXIDECOR DEKORATIVNE TEHNIKE
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane