Šifra artikla: 438012

Absorber vlage - Dopuna CERESIT 2 tablete po 300gr

Kratak opis
Cersit STOP ABSORBER VLAGE PowerTAB 2in1 PROTIV VLAGE, BUĐI, KONDENZACIJE, LOŠIH MIRISA, ALERGIJE i sl. Ultra aktivni kristali apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvaraju je u slani rastvor. Patentirana tehnologija protiv loših mirisa ih neutralizuje bez njihovog maskiranja i obezbeđuje naučno dokazano smanjnje loših mirisa do 70%. Zbog toga što je specijalno aktivno sredstvo potpuno integrisano u tabletu, omogućen je dugotrajan efeket tokom punog životnog veka tablete. VIŠE INFORMACIJA MOŽETE SAZNATI U ODELJKU DETALJNIJE

Dostupnost: Rasprodato

Jedinica mere: kom

Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti i načina isporuke.

Cersit STOP ABSORBER VLAGE PowerTAB 2in1

PROTIV VLAGE, BUĐI, KONDENZACIJE, LOŠIH MIRISA, ALERGIJE i sl.

Ultra aktivni kristali apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvaraju je u slani rastvor.

Patentirana tehnologija protiv loših mirisa ih neutralizuje bez njihovog maskiranja i obezbeđuje naučno dokazano smanjnje loših mirisa do 70%. Zbog toga što je specijalno aktivno sredstvo potpuno integrisano u tabletu, omogućen je dugotrajan efeket tokom punog životnog veka tablete.

OPTIMALANA FORMULA KRISTALA

PowerTAB 2in1 tableta sastoji se od ultraabsorbujućih aktivnih kristala koji obezbeđuju optimalni efikasnost. Prve kapi u okviru 24h. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

EFIKASNO UMANJNJE LOŠIH MIRISA

Patentirano sredstvo protiv loših mirisa bez njihovog maskiranja.

DOGOTRAJNOST

Jedna PowerTAB 2in1 tableta traje oko 2 meseca u sobi od 25m3. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

KAKO RADI ?

Cersit STOP ABSORBER VLAGE PowerTAB 2in1

 1. Tableta PowerTAB 2in1 apsorbuje višak vlage i neutralizuje loše mirise u vazduhu.
 2. Tableta PowerTAB 2in1 pretvara vlagu iz vazduha u slani rastvor.
 3. Slani rastvor se sakuplja u posudi ispod.

STRUJA NIJE POTREBNA

DOKAZAN I PREPORUČEN OD STRANE AFPRAL

(francuska asocijacija za prevenciju od alergije)

Na test studiji sa 23 porodice čiji članovi pate od alergije, Cersit STOP ABSORBER VLAGE PowerTAB 2in1 se pokazao kao vrlo uspešan. Smanjnjem vlage Absorber vlage može da smanji smetnje koje mogu da imaju osobe koje pate od alergije izazvane vlagom (kao što su buđ i grinje). U slučaju strukturnih nedeostataka prostorije i obimne vlage problem ne može biti rešen samo Absorberom vlage.

 Za više detalja: www.afpral.asso.fr  članica EFA (Evropske federacije za alergije i asocijacije pacijenata sa respiratornim bolestima.

KOJE SU POSLEDICE PREVELIKE VLAŽNOSTI ?

NA VAŠ KOMFOR

 • Kondenzacija
 • Vlažan vazduh i vlažne fleke
 • Alergije
 • Ustajao miris sobe i odeće

NA VAŠU IMOVINU

 • Mrlje od buđi i plesni
 • Ljuštenje tapeta
 • Oštećenje boje

GDE SE KORISTI ?

Idelan je za sobe od oko 25m3 sa lošom cirkulacijom vazduha

 • Kupatila
 • Kuhinje
 • Spavaće sobe
 • Dnevne sobe
 • Kamp kućice

NAPOMENA

U cilju garantovanja optimalne cirkulacije vazduha molimo postaviti absorber najmanje 10cm od zidova. Ne dozvoliti da PowerTAB 2in1 tableta ili otpadni vodeni rastvor dođe u kontakt sa metalnom površinom koja može lako da se ošteti kao što je pozlaćena ili površina prekrivena hromom, koža, tepisi, i druge podne obloge. U slučaju dodira, momentalno oprati sa toplom vodom. Čuvati van domašaje dece i kućnih ljubimaca.