Stirodur AUSTROTHERM XPS 30

  • XPS (ekstrudirani polistiren) je termoizolacioni materijal čija primena garantuje značajnu uštedu energije. Upravo tamo gde postojanje ekstremnih pritisnih opterećenja i prisustvo vlage postavljaju dodatne, najviše kriterijume izolacionim materijalima, naš XPS te kriterijume ispunjava, nudeći idealna rešenja u najrazličitijim područjima primene. Od 2005. godine, Austrotherm svoj XPS proizvodi i u Srbiji (u Nišu). Austrotherm XPS nalazi svoju konkretnu primenu u izolaciji temelja, podrumskih zidova (tzv. perimetarna izolacija) i ostalih oblasti opterećenih prisustvom vlage, cokli, podova industrijskih i drugih objekata u kojima vladaju velika pritisna opterećenja, puteva, železnickih šina, aerodromskih platformi i pista, klizališta, hladnjača itd.

  • Sika® Drain 500 G je vodonepropusna, saćasta (čepasta) membrana na bazi polietilena visoke gustine (HDPE), koja se najčešće upotrebljava u sistemima podzemnih hidroizolacija, kao zaštita hidroizolacije od mehaničkih i drugih oštećenja, kao i drenažni sloj u raznim sistemiskim rešenjima kao što su hidroizolacije i drenažni sistemi potpornih zidova, temeljnih ploča, podzemnih hidrotehničkih objekata, krovnih bašti i vrtova, ukopanih zidova i sl.

    208,00 din.
Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane